2014. november 10., hétfő

Élvezd egy BMW kényelmét a sífelvonón!

www.derstandard.at
Az ausztriai síterepek mindig igyekeznek újdonságokkal megörvendeztetni a téli sportok, elsősorban a síelés szerelmeseit.
Az egyik legkülönlegesebb ötlet a tirol Hochzillertal síterepén található: 2012-ben egy szupermodern luxus sífelvonó kabint (VIP Gondel) építettek, amiben a hegyre utazva egy BMW kényelmét élvezhetjük.


A két személyes (önmagában már ez is luxus, a kabinos felvonók jellemzően 4-8 fősek) kabin belsejét egy 7-es BMW autóhoz hasonlóan kényelmes bőr ülésekkel, ülésfűtéssel, masszázsfunkcióval, pezsgő- és pohártartóval, fedélzeti komputerrel és profi hangrendszerrel szerelték fel.

www.vipgondel.at

A kabin a padlótól a tetőig üvegezett, így a felvonózás során 360 fokban élvezhető a lenyűgöző hegyi panoráma.

www.mk-salzburg.at

Arra sajnos nem számíthatunk, hogy Hochzillertal síterepén síelve szerencsés esetben ebbe a kabinba kerülünk. A BMW luxus kabinnal csak külön megrendelésre lehet utazni.

www.mk-salzburg.at
 
Exkluzív csomagban foglalható: saját parkolóval a liftpénztár mellett, ahonnan egy saját portás, sorban állás nélkül, külön bejáraton kíséri a vendégeket a felvonóhoz. A csomagban pezsgős köszöntés és 2 db 1 napos síbérlet is van. Egy hegymenet reggelivel egy modern hegyi hüttében 2 főnek 150 Euro, ebéddel 190 Euro (2015. tél).

www.snow-online.de

Különleges helyszín lánykéréshez és hasonló romantikus programokhoz.

A BMW felvonó kabin itt foglalható: http://www.vipgondel.at

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése